Blue Café Pizzéria

 

 

ZALAEGERSZEG

 

 

 Nyitva:kedd, szerda, csütörtök, péntek,

 

szombat 11:00-22:00

 

vasárnap, hétfőn zárva

 

 

 

 autó és szöveg

 


Élményvezetés vasárnaponként!

Bevezető Áron 20.000 Ft; ez fél óra vezetést tartalmaz a Caprival, na meg egy kis gumiégetést.

Lehet kártyával és szépkártyával is fizetni, cégek számára áfás számlát is tudok adni.

További infóért és időpont egyeztetésért hívd a:

+36/20/557-4609-es számon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sziasztok!
Tudom, én egy felhúzhatós óra vagyok egy digitális korban, de vannak szerintem fontos alapelvek a vendéglátásban.
Mindig csak jó minőségű alapanyagokból, frissen készítjük ételeinket. Saját telefonosunk, futárunk van! Ez azért fontos mert egy jó étel házhozszállìtó cég alapja három fontos dolog:
- kedves, aranyos, segítőkész telefonos,
- finom ételeket ķészìtő szakács és
- udvarias futárok.
Azért nem lehet tőlünk online, appokon, nem hozzánk tartozó futárszolgálatokon keresztül ételt rendelni, mert szerintem nagyon fontos a személyes kapcsolattartás a vendégekkel. Elnézést kérek azoktól, akik nem preferálják a telefonon történő ételrendelést, de nem fogok leszerződni semelyik food szolgálatos céggel se. Ugyanis ez, kedves vendégeim, titeket érintene több szempontból is hátrányosan. Először is, a már amúgy is drága ételek ára kb 15%-kal drágulna. Másodszor, ha hibázunk (lemaradt valami vagy összecseréljük az ételeket stb.), nem tudjuk korrigálni a hibát, hiszen nem is tudtok közvetlenül velünk kommunikálni. És azt sem tudom garantálni, hogy az ételt frissen és melegen kapjátok meg. Tudom, nálunk is előfordul, hogy többet kell várni az ételre, de ez azért van mert mindent frissen készítünk, és nem azért mert a futár nem találja meg a címet vagy csak nem érdekli, hogy mikor és milyen állapotban adja át nektek az ételt. Hát ezért csak saját futárokkal dolgozom.
Ti, akik nem szoktatok telefonon rendelést leadni, csak azt tudom javasolni, próbáljátok ki! Szerintem nálunk kellemes meglepetésben lesz részetek, hisz a diszpécsereinktől kiakad a cukiságmérő. Bocsi, hogy ilyen hosszú szöveggel fárasztottalak benneteket, de remélem ti is úgy gondoljátok, jobb ez így, családias hangulatban mint személytelenül, lélektelenül.

 

 

 

 

Belépés