Hogyan igényelhetek törzsvásárlói kártyát?

Törzsvásárlói kártya minta

Vágj ki 10db BLUE CAFE emblémát a pizzásdobozokról, és add oda a futárnak (telefonba jelezd, ha összegyűjtötted) cserébe kapsz egy kártyát, ami 10% kedvezményre jogosít fel minden rendelésedből, illetve a további elfogadóhelyeken is különféle kedvezményeket kaphatsz!

 

 

Általános feltételek:

  • A Blue Cafe Pizzéria Törzsvásárlói Kártya, igénylést követően, díjmentesen kerül kibocsátásra.
  • A kiadás feltételeinek teljesítését követően a törzsvásárlói kártya azonnal átadásra kerül a futár által.
  • A kibocsátott törzsvásárlói kártyák személyre szólóak, sorszámozottak.
  • A Blue Cafe Pizzéria Törzsvásárlói Kártya át nem ruházható, a kártyát tulajdonosa vagy annak közeli hozzátartozói használhatják.
  • A kártyát a futár és a elfogadóhelyek bármikor ellenőrízhetik.
  • Blue Cafe Pizzéria Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz, kizárólag jelen kereskedelmi feltételekben rögzített jogokat biztosítja.
  • A Törzsvásárlói kártya más akcióval nem vonható össze!

 

Törzsvásárlói adatok kezelése:

A Törzsvásárlói Kártyát kibocsátó kijelenti, hogy az adatokat más adatkezelők részére nem továbbítja, és más adatkezeléssel nem kapcsolja össze, valamint a kártyabirtokos adatait az adatvédelemre vonatkozó, hatályos törvényi előírások betartásával tárolja és dolgozza fel.

 

Törzsvásárlói kártya érvényessége:

A Törzsvásárlói Kártya visszavonásig érvényes. A piaci viszonyok alakulásától függően a kibocsátó a kedvezmény mértékét megváltoztathatja vagy a Törzsvásárlói Kártyarendszert bármikor megszüntetheti, akár előzetes értesítés nélkül. Jogosulatlan kártyahasználat vagy visszaélés esetén a Törzsvásárlói Kártya a kibocsátó által azonnali hatállyal visszavonható.

 

Belépés